We, too, make noises when we laugh or weep,
Words are for those with promises to keep.
– W. H. Auden

maanantai 22. elokuuta 2011

Phantom

"On olemassa epärationaalisia ja sanoin kuvaamattomia väkivallantekoja, jotka silloin tällöin langettavat loisteensa hylättyyn moraaliin." Salvador Dalí

On olemassa vaistonvaraisia ja puhtaasti hyveellisiä tekoja, jotka silloin tällöin jättävät varjoonsa kaiken turmeltuneen ja loistavat aavalla vapauden.


Madness & robbery

Suomessa herrat eivät hyysää humanisteja, kompetenssi on alistettu kotiarestiin! Julkinen sivistyneistön inkvisitio vertautuu nöyryyttävyydessään eksiiliin.

Viimeisin työttömyysturvauudistus palkitsee ainoastaan jo valmiiksi hyväpalkkaiset korotetulla ansiosidonnaisella vapaaherruuteen koulutustasosta riippumatta – duunarit, tutkija-pa-työttömät ja taiteilijat kituuttavat säädyttömässä elintasoloukussa.

Korkeastikin koulutettu kokoaikatyössä käyvä sinkku, eronnut tai yksinhuoltaja elää Suomessa usein köyhyysrajalla.  Alituiseen työharjoittelukierteeseen pakotetut projektityöllistetyt sinnittelevät ruokapalkalla vuosien opintorahalla pärjäilyn päätteeksi.

Aikamme rekrytointikosmos tarjoaa silkkaa kamppailuhelvettiä konsulttifirmoilla teetettyine soveltuvuustesteineen ja kuukausia kestävine haastatteluproseduureineen.


Luova luokka palvelee kroonisessa köyhyydessään vallitsevaa infamiaa niin kauan kuin se luovuttaa valtaa pelkäämällä protestoida kasvottoman systeemin sudenkuoppia vastaan.

Tahdonnäyttönä historiaan jäävät sentään sinivalkoisen vallan irvikuvat taiteissa.





                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti